1 Followers
24 Following
jalkapallopelipaidat

MM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat,jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paidat lapsille,suomi pelipaita

Jalkapallon MM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat,jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paidat lapsille,jalkapallopaita omalla nimellä,Barcelona lasten pelipaita,messi pelipaita lapselle,barcelona pelipaita,suomen maajoukkueen pelipaita.

Barcelona esitteli Coutinhon vasta alkua

Vaikka Barcelona on menestyksekkäästi ottanut Coutinholle, mutta sopimus ei maksa Barcelonan koko siirtopalkkiota, he jatkavat edelleen suuria taakkoja siirtomarkkinoilla, mikä on seuraava tavoite Atletico Madridin hyökkääjän Griezmannin käyttöönotossa. Arvioitu tällä kertaa Coutinho jalkapallo pelipaita myydään!

 

Verrattuna Coutinhon 1,6 miljardin euron siirtomaksuun Griezmann tarvitsee vain 100 miljoonaa euroa Barcelonaan eikä ole tarvetta neuvotella Atleticon kanssa. Tietenkin joukkue, joka voi maksaa Griezmannin 100 miljoonan euron siirtomaksun, ei ole pelkästään Barcelonaan, vaan Griezmannin liittymiseksi houkuttelevaksi voidaan todeta, että Barcelonasta voidaan elää: he antavat Griezmannille 5 vuoden ajan , kun vuosipalkka on Massey Super -sopimus. Tämä on jotain, mitä muut kilpailevat Griezmannin joukkueet eivät voi tehdä. On oikeudenmukaista sanoa, että Barcelona on Griezmannin taistelun edellä.

 

Atletico ei kuitenkaan helposti anna Griezmannin lähteä, sillä ne sopivat kaikkiin

Barcelonan tarjoamiin sopimuksiin Griezmannin säilyttämiseksi. Lisäksi Diego Costa palaa Griezmannin antamaan myös mahdollisuuden. Lopullinen valinta tai Griezmann itse. Ostamme Jalkapallo Pelipaidat haluaaksemme Barça Griezmannin menestyksekkään käyttöönoton.